Leverandører: Logg på

Merk at hvis du har tilgang til MyAchilles via flere organisasjoner, kan du velge hvilken du ønsker å logge på med. Du vil også bli spurt om du ønsker å se plattformens leverandør- eller innkjøpervisning hvis du har tilgang til begge varianter.

Enkel pålogging

Da du registrerte deg, opprettet du et brukernavn og et passord til Achilles-kontoen. Du kan fortsette å bruke denne påloggingsinformasjonen for å få tilgang til kontoen, eller velge Single-Sign-On (SSO), såkalt enkel pålogging.

Bruk knappen «Logg på med Microsoft Office» for å bruke den eksisterende påloggingsinformasjonen for Microsoft Office for å få tilgang til kontoen. På denne måten slipper du å angi påloggingsinformasjonen på nytt og huske passordet.

Problemer med pålogging og passord

Hvis du får påloggings- og passordproblemer når du er inne i plattformen og bruker Single-Sign-On-funksjonen (SSO), eller enkel pålogging, må du kontrollere/tilbakestille påloggingsinformasjonen for Microsoft.

Hvis du har problemer når du logger på MyAchilles uten SSO, finnes det en lenke for å tilbakestille passordet på MyAchilles’ påloggingsside.

Hvis du har behov for mer hjelp, kan du kontakte oss eller finne et lokalt kontor her.

Updated on 19th mai 2022